PINNOITTEET

Polymer -kestopinnoite

Power Lock Ultimate Protection, Menzerna on pitkäkestoinen polymeeripinnoite autojen kirkkaille pinnoille. Se antaa maalillesi syvän kiillon ja ylivoimaisen suojan.

Tuote tiivistää tehokkaasti pinnoitepinnan niin, että se säilyy pitkäkestoisesti. Suojaa vaurioittavilta ympäristövaikutuksilta, ylläpitäen samalla loistavaa, syvää kiiltoa. Se hylkii teollisuuden laskeumia, tien likaa, jarrupölyä, kosteutta, hyönteisiä, likaa ja pölyä. Kestopinnoite suojaa autoasi noin 12kk ajan.

Silver Seal NAno 2K

Autosmartin Silver Seal Nano 2K – Pinnoite auttaa pitämään maalipinnan kirkkaana erittäin pitkäaikaisesti ja se on kehitetty kestämään pohjoisen rankkoja sääolosuhteita.

Tuote suojaa maalipintaa UV-valon, maantiesuolan, hapettumisen, kemikaalien, yms. vaikutuksilta sekä estää likaa tarttumasta auton pintaan. Näin ollen puhtaanapito helpottuu, auto pysyy jatkuvasti siistimmän näköisenä, ja auton jälleenmyyntiarvo nousee.

Cartec Waxguard

Ainutlaatuinen Wax Guard -käsittely estää haitallista auringon UV-valoa vahingoittamasta autosi maalipintaa ja suojaa sitä samalla tehokkaasti kemialliselta rapistumiselta, kuten happojen, tiesuolan, ja teollisuuslaskeumien aiheuttamalta vaurioitumiselta.

Wax Guard antaa autollesi taatun pitkäikäisen suojan ilman erillisiä välikäsittelyjä. Myönnämme uuden auton maalipinnan kiillolle kolmen vuoden kirjallisen käsittelytakuun.

Käytetyn auton takuu on puolet uuden auton käsittelytakuusta eli 18 kuukautta.

Anna investoinnillesi lisäarvoa ja loistava suoja sen säilyttämiseksi!

Cartec Ceramic Guard - Keraaminen

Ceramic Guard on uusi läpimurto nanokeraamisten pinnoitteiden maailmassa. Tällä vallankumouksellisella tuotteella on nyt mahdollista saada hyvin tasainen, korkeakiiltoinen ja kestävä suojaava pinnoite autosi maalille yhdellä kerralla. Ceramic Guard vahvistaa ja lisää lakan kovuutta, mikä suuresti parantaa naarmujen vastustuskykyä. Maalipinta saa huomattavasti syvemmän kiillon ja värin. Autostasi tulee lisäksi helpompi pestä ja se saa voimakkaan vettä hylkivän kerroksen, tehden tästä juuri oikean suojauksen autosi maalipinnalle!

Siinä missä monet pinnoitteet käyttävät piioksidia (Si02), oksidi (happi) on Ceramic Guardissa korvattu hiilellä. Siitä seuraavassa SiCarbon+ molekyylissä on parempi kerrostiheys. Si02:ssa 30% kerroksesta katoaa käsittelyssä, kun SiCarbon+ menettää vain maksimissaan 5% kerroksestaan. Hiili sitoutuu silikonin väliin, joten Ceramic Guard ylläpitää suurempaa tiheyttä. Seurauksena on parempi naarmujen vastustuskyky, joustavuus sekä pysyvä kiinnittyminen maalin nanomolekyyleihin. Vain hyvin voimakas kiillotus tai hiominen voi poistaa kiinnittymisen. 

Kiitos monen vuoden kokemuksen auton suojauksen parista, Cartec on onnistunut lisäämään uusimman polymeeritekniikan Sicarbon+ pinnoitteeseen. Seurauksena on 110 asteen pisarakontaktikulma ja erittäin tasainen pinta käsittelyn jälkeen

Nano Ceramic Protect Hard 9H - Keraaminen

Nano Ceramic Protect Hard 9H -tuote muodostaa keraamisen suojakerroksen maalipinnalle. Tuote on tutkittu ja testattu tutkimusinstituuttien, ehostusammattilaisten ja vaativien asiakkaiden toimesta.

Tuotteelle on myönnetty kansainvälinen 9H-sertifikaatti, joka takaa tuotteen laadun. 9H-luokitus on markkinoiden kovin. Tuotteen mukana tulee virallinen käsittelijän allekirjoittama käsittelytodistus.

Nano Ceramic Protect Hard 9H suojaa autoasi oikein hoidettuna 5 vuotta.

Täydellinen Nano Ceramic Protect Hard 9H paketti. Paketti sisältää tuotteet: Nano Ceramic Protect Hard 9H, Nano Ceramic Protect Soft, Nano Ceramic Protect Remover:in ja ylimääräisen mikroliinan. Tuote antaa vettähylkivän pinnan, joka suojaa maalipintaa UV -säteilyltä, korroosiolta ja naarmuilta. Maalipinta saa myös syvän ja kirkkaan värin. Kyseessä on korkeanlaadun ammattilaistuote.

Tuotteen hyödyt:

  • Antaa suojaa UV-säteilyä vastaan
  • Antaa suojaa korkeita lämpötiloja vastaan
  • Suojaa niin korroosiolta kuin hapettumiselta
  • Suojaa kemikaalien vaikutuksilta maalipintaan
  • Antaa syvän, terveen ja kirkkaan värin
  • Maalipinnan upea kiilto
  • Suojaa pieniltä naarmuilta
  • Ei poistu pesussa, eli on poistettava koneellisesti kiillottaen
  • Säilyttää paremmin autosi arvon