Meistä

Autowash Center Oy on toiminut Suomessa jo vuodesta 2005. Olemme aina panostaneet laatuun ja ammattitaitoon. Pesemme kaikenlaiset autot nopeasti ja otamme huomioon ajoneuvojen sekä asiakkaiden erikoisvaatimukset.

Ohjeet
1.aja autosi ensin parkkiin ja tule sitten toimistoon asioimaan
2.sulje auton ikkunat ennen kuin tuot sen pesuun
3.jätä auton avaimet meille
4.voit käydä ruokaostoksilla/ym. asioilla sillä välin kuin pesemme autosi
5.maksu noudon yhteydessä (muista noutaa autosi ennen liikkeen sulkemista)

-sisäpuhdistusaineemme ovat hajusteettomia allergeeni- ja hajuherkkyyssyistä. Raikastetta on mahdollista saada pyydettäessä (5€ lisäveloitus)

-pesupassi kannattaa jättää autoon

-Ilmoitathan meille, mikäli renkaiden vaihdossa käytetään eri pultteja vaihdettaviin renkaisiin

-ilmoitathan myös mahdollisesti lukkopultti avaimen sijainnin

-hinnasto löytyy ajanvarausjärjestelmästä

Palveluehdot

Pesut

Käytämme pesuihin ammattikäyttöön tarkoitettuja painepesureita ja puhdistusvälineitä.Joissain tapauksissa puhdistamattoman maalipinnan alta voi paljastua naarmuja tai muita vaurioita, jotka ovat olleet ennestään autossa. Autowash center pesulat eivät ota vastuuta tällaisista maalipinnan vaurioista. Emme vastaa pesun yhteydessä mahdollisista kosteuden aiheuttamista sähkövioista. Mikäli lakka- tai maalipinta hilseilee, se tarkoittaa maalausvirhettä tai maalipintaan on kohdistunut kiven tai nastan iskemä. Mainituissa tapauksissa Autowash center pesulat eivät vastaa maalipinnan vaurioista. Autowash center pesulat eivät ota vastuuta myös osien irtoamisille (peilit, lamput, yms.). Osat tulisi kestää meidän hellävaraiset pesut. Mikäli kuitenkin epäilette joidenkin naarmujen tai suurempien jälkien tulleen meiltä, voimme varmistaa asian valvontakameroistamme (valitukset 3-viikon sisällä tapahtumasta).

Sisäpuhdistus

Autowash center pesulat eivät vastaa sisäpuhdistuksen yhteydessä jäävistä:
-maalien tai vastaavien pintakäsittelyaineiden jättämistä jäljistä
-muusta vastaavasta, poikkeuksellisen tarttuvasta liasta jäävistä jäljistä

Ilmastoinnin täyttöhuolto

Ilmastointi laitteen täyttöhuolto sisältää järjestelmän täytön kylmäaineella, öljyn vaihdon ja järjestelmän kuivauksen. Sisältää 500g kylmäainetta. Ylimenevä kylmäaine veloitetaan erikseen 100g -10€. Huomioi, että ilmastoinnin toimimattomuus voi johtua sähköviasta tai rikkinäisestä kompressorista, jolloin pelkkä kylmäaineen lisääminen ei riitä. Jos kylmäainetta ei voida lisätä järjestelmään putkivuodon vuoksi, veloitamme tehdystä työstä 50 euroa. Uudelleen täyttö korjauksen jälkeen 49 euro. Täyttöhuoltoon ei sisälly putkivuodon tai kompressorin korjausta.

Kivenisku – Halkeama

Kiveniskeymän, halkeaman tai muutoin rikkoutuneen lasin korjauksessa lasi altistuu rasitukselle, joka voi aiheuttaa lasille lisävaurioita. Erityisesti tuulilasin reunasta lähtevät halkeamat ovat erittäin herkkiä. Joskus pelkästään kosketus lasiin riittää halkeaman leviämiselle. Emme ota vastuuta halkeamien korjauksista aiheutuvista laajenemisista tai korjattuun lasiin jäävistä jäljistä. Teemme työn ammatitaidolla ja monien vuosien kokemuksella. Mikäli korjaus ei onnistu, emme veloita korjauksesta maksua. Annamme onnistuneelle korjaukselle vuoden korjaustakuun.

Moottorinpesu

Pesutyö altistaa auton mekaaniselle ja kemialliselle rasitukselle, joka voi aiheuttaa auton moottorille vaurioita. Autowash center pesulat eivät vastaa pesun aiheuttamista:

Moottorin sähkövioista;
Moottorin mekaanisesta rikkoutumisesta;
osien irtoamisesta;
muista pesutyölle ominaisen rasituksen aiheuttamista vioista.